Jadłospis
Strona 1 z 8
Schemat posiłków w BEZECIE
Śniadanie – godz. 900
- sok z marchwi, barszcz czerwony
- owoc – jabłko lub grejpfrut
- surówka – ogórek kiszony, pomidor
- surówka – seler, jabłko
- gotowane – zupa jarzynowa
Obiad – godz. 1300
- kompot owocowy
- surówka – kapusta kiszona, marchew
- surówka – sałata lodowa, pomidor, szczypiorek
- gotowane – kalafior z sosem warzywnym
- zupa – barszcz ukraiński
Kolacja – godz. 1800
- sok warzywny lub owocowy
- surówka – marchew, jabłko
- surówka – papryka, pomidor, cebula
- gotowane – brokuł gotowany lub zupa jarzynowa miks
UWAGA!
Nie porcjujemy posiłków. Wszystkie dania podawane są na półmiskach lub w wazach bez ograniczania ilości.
Skład:
Dieta warzywno-owocowa jest zgodna z wytycznymi dr Ewy Dąbrowskiej.
- poprz.
- nast. »»